Forside  ·  Planvis.dk  ·  Kommuner  ·  PDF
Velkommen
Firmaprofil
Kontakt os
Du er her: planvis.dk > Forside > Velkommen
Velkommen

Velkommen til Planvis.dk
Kongsbak Informatiks hjemmeside for hosting af offentlige digitale dokumenter.

I forlængelse af vores digitaliseringsaktiviteter hos kommuner over hele landet tilbyder vi vore kunder, at have de elektroniske lokalplaner, byplanvedtægter, tegningsmateriale mv. placeret på en server som vi har oprettet alene til dette formål.


Man kan populært sige, at systemet fungere som home-banking. Vi har jeres penge (dokumenter) opbevaret i vores bank, mens I selv kan foretage de transaktioner i har lyst til, dvs. indsætte penge (f.eks. nye elektroniske lokalplaner) eller tage penge ud af banken (hjemtage eller bearbejde elektroniske dokumenter).

Nærværende service er udviklet i tæt samarbejde med nogle af de største kommuner i Danmark. Systemet er testet og afprøvet og har vist sin brugervenlighed og stabilitet ved daglig brug gennem nu et halvt års tid. Vi aflaster på denne måde jeres server-kapacitet.

Borgerservice
Systemet er indtænkt i jeres ekstisterende hjemmeside på en sådan måde, at brugeren / borgeren ikke ser eller opdager, at dokumenterne der klikkes ind på fysisk hentes fra vores server.

Opdatering altid
Vi fremhæver desuden at denne service som en af de vigtigste elementer tager hånd om opdatering på en helt unik måde. Det er nemlig sådan, at indholdsfortegnelsen over de tilgængelige dokumenter automatisk bliver opdateret al den stund, at indholdsfortegnelsen genereres automatisk ud fra de dokumenter der forefindes på serveren - dvs. ud fra dokumenternes metadata. Fjernes et dokument fra serveren, fjernes det også fra indholdsfortegnelsen!

Alle sider som bliver digitaliseret af Kongsbak Informatik bliver gemt som pdf- dokumenter. Disse kan læses med programmet Acrobat Reader. Den nyeste version kan hentes på nedestående link.

Hent Acrobat Reader

 

 

 

 

Kongsbak Informatik · Kattedamsvej 18 · DK9440 Aabybro · T: +45 70 22 26 27 · F: +45 70 22 26 28 · info@Kongsbak.dk